Bestill improvisasjon på arbeidsplassen!

 
Ressurser  
The Living Playbook
The Living Playbook er sannsynligvis den største samlingen av øvelser vi kjenner til - siden er på engelsk, og det er litt klønete inndelt med bare en øvelse pr side, men den tar igjen dette med over 500(!) spill og øvelser...
Burde dine sider vært med her? Send da en mail til baard@improvisasjon.no
The Improv Encyclopedia
Gratis bok i Adobe Acrobat (.pdf) format på 122 sider(!) med alt av øvelser, definisjoner etc. Anbefales!
 
Immaturus Teatersport
Studentteateret i Bergen har egen Teatersportgjeng og har lagt opp en del øvelser og spill på sidene sine
 
Impro for Storytellers
Keith Johnstones kanskje beste og mest berømte bok innenfor improvisasjon - link til Bokkildens side (frames - desverre) og Amazon.co.uk sin side
 
LearnImprov.com
Hugh MacLeod har laget en side med øvelser. Her finner du dessuten en "generator" som gir deg agendaer med tilfeldig valgte øvelser - helt i improvisasjonens ånd... =)
 
Improv top 50
Her finner du en liste med en slags ranking over verdens top 50 beste improvisasjonssiter... Rekkefølgen føles noe vilkårlig - men linkene er der - mye spennende lesning!
 
Organisasjoner  
Norges Amatørteaterråd
Amatørskuespillernes velgjørere - arrangerer Norgesmesterskapet i Teatersport, formidler kurs og jobber for å fremme amatørteateret i Norge.
 
Lisenserte lag
På denne siden finner du en oversikt over alle organisasjoner som har retten til å bruke "Teatersport" kommersielt - med Norges Amatørteaterråd som en av lisenstagerne.
 
Loose Moose Theatre
Keith Johnstones eget improteater i Calgary, Canada - som også arrangerer den årlige sommercamp'en som både Bård hos oss, Harald Eia, Torbjørn Harr og Helen Wickstvedt har besøkt.
 
ImprovLand
Community for improvisatører med kontaktinformasjon til aktører, musikere, mm. Dessuten en del artikler og aktive diskusjoner rundt impro.
 
YesAnd.com
Asaf Ronen lager en site basert i New York som tar for seg events, forestillinger, debatt og øvelser rundt impro. Vel verdt å snuske litt rundt i.
 
   
   

 

 

 

Om du vil motta en mail fra oss når vi har nye forestillinger og spennende kurs på gang, legg inn mailen din her:mer info

 

tilbake til forsiden Kontakt oss!