Bestill improvisasjon på arbeidsplassen! Vi tilbyr kurs for både bedrifter, skuespillere, presentatører/ journalister og privatpersoner - på alle nivåer fra nybegynner til viderekommende. Vi kommer til dere og kurser, og skreddersyr opplegget etter deres behov.

Vi GARANTERER vellykkede kurs og fenomenal stemning blant deltakerne.

Her er noen populære pakker:

Underholdningsimprovisasjon:
En drøy times program der antall tilhørere er nærmest ubegrenset - vi går igjennom grunnpilarene i improvisasjon i form av en stand-up sesjon og lager teatersport med interne ressurser hos kunden. Avsluttes gjerne med en allimprovisasjon der samtlige tilhørere er med.

Grunnleggende Intensivkurs
Fra 3-4 timer - vi går igjennom trygghetsøvelser, kommunikasjonsteknikker, status og historiefortellingsteknikker. Vi jobber mye i grupper og ser spesielt på kreative prosesser og gruppedynamikk. Fra 6 - 40 deltakere i alle aldre. Svært godt egnet til "kickoffs" i avdelinger etc.

Videregående Intensivkurs
Fortsetter der det grunnleggende kurset slapp, med fokus på karakterbygging, bruk av musikk, genre, tekstutvikling og trygghet i gruppen. Fra 6 - 40 deltakere i alderen 18 og over.

Improvisasjon for presentatører
Vi bruker improvisasjonen som utgangspunkt for å fjerne "sceneskrekken" og skape langt bedre dialog mellom taler og tilhørere, både direkte og via kamera.

Kurs i Teatersport
Konkurrer på scenen med korte improviserte nummer. Kurset tar for seg grunnleggende improvisasjonsteori og fokuserer videre på teatersport-øvelser og oppbygging. Avsluttes med en forestilling for alle som vil se på!

Improvisasjonskurs
I løpet av 2-3 dager (gjerne helg) går vi gjennom det som trengs for å kunne utvikle improviserte forestillinger, kreative prosesser og god dialog og utvikling i gruppen. Anbefales for skuespillere og personer som jobber mye med mennesker og påvirkning av disse.

 

Har du lyst til å holde et kurs i ditt miljø?

Vi kurser alt fra teaterlag til utdrikningslag, for ikke å snakke om på arbeidsplassen.

Dette trenger du:

- Dere bør være minst en 6-8 personer - både for å få utbytte av kurset, samt for å fordele kostnadene.

- Dere trenger et lokale på ca. 4m2 pr person - helst så kvadratisk som mulig.

- det er supert om det er et piano e.l. tilgjengelig.

Prisen på kurset er avhengig av omfang og antall personer - men river hver enkelt i noen hundrelapper hver, er vi og hjelper til før dere aner...!

Kontakt Bård via epost eller
918 45 918.

 

 

 

 

Om du vil motta en mail fra oss når vi har nye forestillinger og spennende kurs på gang, legg inn mailen din her:mer info

 

tilbake til forsiden Kontakt oss!